Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 996185

Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja


Barić, Klara; Beinrauch, Goran
Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja // 4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća
Sveti Martin na Muri, Hrvatska, 2018. str. 33-33 (predavanje, nije recenziran, sažetak, stručni)


CROSBI ID: 996185 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja
(Round Table: How and Where to Protect Vegetable Production from harmful organisms - trends and expectations)

Autori
Barić, Klara ; Beinrauch, Goran

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, stručni

Izvornik
4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća / - , 2018, 33-33

Skup
4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća "Hrvatsko povrće"

Mjesto i datum
Sveti Martin na Muri, Hrvatska, 28.11.2018. - 30.11.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
sigurnost hrane, zaštita povrća, štetni organizmi
(food safety, vegetable protection, harmful organisms)

Sažetak
Zbog pritiska javnog mnijenja oko sigurnosti hrane, pred proizvođače povrća postavljaju se sve stroži kriteriji i standardi u proizvodnji povrća, jer je namjera zakonodavaca da stanovnici jedu maksimalno sigurnu i zdravstveno ispravnu hranu. Na okruglom stolu govorilo se kako i čime sad, a osobito u budućnosti zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama te koji su trendovi i očekivanja u zaštiti povrća od bolesti, štetnika i korova.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Klara Barić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Barić, Klara; Beinrauch, Goran
Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja // 4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća
Sveti Martin na Muri, Hrvatska, 2018. str. 33-33 (predavanje, nije recenziran, sažetak, stručni)
Barić, K. & Beinrauch, G. (2018) Okrugli stol: Kako i čime zaštititi proizvodnju povrća od štetnih organizama-trendovi i očekivanja. U: 4. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća.
@article{article, author = {Bari\'{c}, Klara and Beinrauch, Goran}, year = {2018}, pages = {33-33}, keywords = {sigurnost hrane, za\v{s}tita povr\'{c}a, \v{s}tetni organizmi}, title = {Okrugli stol: Kako i \v{c}ime za\v{s}tititi proizvodnju povr\'{c}a od \v{s}tetnih organizama-trendovi i o\v{c}ekivanja}, keyword = {sigurnost hrane, za\v{s}tita povr\'{c}a, \v{s}tetni organizmi}, publisherplace = {Sveti Martin na Muri, Hrvatska} }
@article{article, author = {Bari\'{c}, Klara and Beinrauch, Goran}, year = {2018}, pages = {33-33}, keywords = {food safety, vegetable protection, harmful organisms}, title = {Round Table: How and Where to Protect Vegetable Production from harmful organisms - trends and expectations}, keyword = {food safety, vegetable protection, harmful organisms}, publisherplace = {Sveti Martin na Muri, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font