Pregled bibliografske jedinice broj: 994875
Proizvodnja ovčjih i kozjih sireva
Proizvodnja ovčjih i kozjih sireva. Zagreb: Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza, 2018 (prirucnik)
CROSBI ID: 994875 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja ovčjih i kozjih sireva
(Production of Sheep's and Goat's Cheeses)
Autori
Samaržija, Dubravka, Kalit, Samir, Antunac, Neven
Ostali urednici
Barač, Zdravko, Sinković, Tajana
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, prirucnik, strucna
Izdavač
Hrvatski savez uzgajivača ovaca i koza
Grad
Zagreb
Godina
2018
Stranica
130
ISBN
978-953-56869-6-5
Ključne riječi
ovčji sir, kozji sir, proizvodnja, ovčje mlijeko, kozje mlijeko
(Sheep's cheese, Goat's cheese, production, sheep milk, goat milk)
Sažetak
Knjiga obuvača tri poglavlja: Kvalitetu ovčjih i kozjih sireva za proizvodnju sira, Tehnološke postupke u proizvodnji sira i Pogreške u proizvodnji sira. Svako poglavlje pokriva između 6 i 8 tema.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb