Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 993199

Povijesni razvoj sirarstva


Matijević, Bojan; Šarić, Goran
Povijesni razvoj sirarstva, 2017. (popularni rad).


CROSBI ID: 993199 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Povijesni razvoj sirarstva
(Historical development of cheese technology)

Autori
Matijević, Bojan ; Šarić, Goran

Izvornik
History.info

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2017

Ključne riječi
razvoj, sir, tehnologija
(development, cheese, technology)

Sažetak
Većina sireva kakve danas proizvodimo i konzumiramo imaju bogato povijesno nasljeđe, a nastali su u starom ili srednjem vijeku. Sir ima dugu povijest ispunjenju različitim mitovima, legendama i povijesnim dokazima.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Karlovcu

Profili:

Avatar Url Bojan Matijevic (autor)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

Pristup cjelovitom tekstu rada

Citiraj ovu publikaciju:

Matijević, Bojan; Šarić, Goran
Povijesni razvoj sirarstva, 2017. (popularni rad).
Matijević, B. & Šarić, G. (2017) Povijesni razvoj sirarstva. History.info. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Matijevi\'{c}, Bojan and \v{S}ari\'{c}, Goran}, year = {2017}, keywords = {razvoj, sir, tehnologija}, title = {Povijesni razvoj sirarstva}, keyword = {razvoj, sir, tehnologija} }
@unknown{unknown, author = {Matijevi\'{c}, Bojan and \v{S}ari\'{c}, Goran}, year = {2017}, keywords = {development, cheese, technology}, title = {Historical development of cheese technology}, keyword = {development, cheese, technology} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font