Pregled bibliografske jedinice broj: 983063
Prehrambeno–tehnološko inženjerstvo- priručnik za vježbe
Prehrambeno–tehnološko inženjerstvo- priručnik za vježbe
Požega: Veleučilište u Požegi, 2017
CROSBI ID: 983063 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Prehrambeno–tehnološko inženjerstvo- priručnik za vježbe
(Food Technology Engineering-Exercise Manual)
Autori
Ergović Ravančić, Maja
Vrsta obrazovnog materijala
Priručnik (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Veleučilište u Požegi
Grad
Požega
Godina
2017
Stranica
154
Ključne riječi
mjerne jedinice ; reologija ; sterilizacija ; uparavanje
(units of measurement ; rheology ; sterilization ; evaporation)
Sažetak
Priručnik za vježbe iz prehrambeno-tehnološkog inženjerstva
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija