Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 981700

Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Poreču


Šaškin, Branka; Šokčević, Sandra; Stanissa, Eugen
Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Poreču // 3. Međunarodna konferencija “Vallis Aurea” “Regionalni razvoj” / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2012. str. 905-911 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 981700 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Poreču
(Legal framework for food safety in the case of the Valamar Diamant hotel in Poreč)

Autori
Šaškin, Branka ; Šokčević, Sandra ; Stanissa, Eugen

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
3. Međunarodna konferencija “Vallis Aurea” “Regionalni razvoj” / Katalinić, Branko - Požega : Veleučilište u Požegi, 2012, 905-911

ISBN
978-953-7744-16-8

Skup
3. Međunarodna konferencija “Vallis Aurea” s centralnom temeom “Regionalni razvoj”,

Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 05.10.2012

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
kvaliteta i sigurnost namirnica, HACCAP, Zakon o hrani, higijena osoblja i namirnica u hotelskoj industriji
(quality and food safety, HACCAP, Food Act, staff and food hygiene in the hotel industry)

Sažetak
U procesu pridruživanja Europskoj uniji u Hrvatskoj su bitno promijenjeni propisi vezani za sigurnost hrane. Sigurnost hrane i njezina kakvoća veoma su važan čimbenik koji upućuje na ključnu ulogu poznavanja zakonodavstva vezanog za hranu. Stoga se u radu istražuju i analiziraju hotelski standardi o kvaliteti i sigurnosti namirnica u hotelu Valamar Diamant iz Poreča i njihova usklađenost s pravnim okvirom i zhtjevima EU.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Visoka poslovna škola s pravom javnosti,
Sveučilište Libertas

Profili:

Avatar Url Sandra Šokčević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Šaškin, Branka; Šokčević, Sandra; Stanissa, Eugen
Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Poreču // 3. Međunarodna konferencija “Vallis Aurea” “Regionalni razvoj” / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2012. str. 905-911 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Šaškin, B., Šokčević, S. & Stanissa, E. (2012) Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Poreču. U: Katalinić, B. (ur.)3. Međunarodna konferencija “Vallis Aurea” “Regionalni razvoj”.
@article{article, author = {\v{S}a\v{s}kin, Branka and \v{S}ok\v{c}evi\'{c}, Sandra and Stanissa, Eugen}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2012}, pages = {905-911}, keywords = {kvaliteta i sigurnost namirnica, HACCAP, Zakon o hrani, higijena osoblja i namirnica u hotelskoj industriji}, isbn = {978-953-7744-16-8}, title = {Pravni okvir za sigurnost hrane na primjeru Valamar Diamant hotela u Pore\v{c}u}, keyword = {kvaliteta i sigurnost namirnica, HACCAP, Zakon o hrani, higijena osoblja i namirnica u hotelskoj industriji}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }
@article{article, author = {\v{S}a\v{s}kin, Branka and \v{S}ok\v{c}evi\'{c}, Sandra and Stanissa, Eugen}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2012}, pages = {905-911}, keywords = {quality and food safety, HACCAP, Food Act, staff and food hygiene in the hotel industry}, isbn = {978-953-7744-16-8}, title = {Legal framework for food safety in the case of the Valamar Diamant hotel in Pore\v{c}}, keyword = {quality and food safety, HACCAP, Food Act, staff and food hygiene in the hotel industry}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font