Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 975394

Utjecaj različitih tehnoloških postupaka na kakvoću vina Syrah


Mesić, Josip; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica; Mesić, Luka
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka na kakvoću vina Syrah // 4th International Conference "Vallis Aurea" : focus on regional and innovation development / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2014. str. 415-419 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)


CROSBI ID: 975394 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka na kakvoću vina Syrah
(Influence of different technological processes on the quality of Syrah wine)

Autori
Mesić, Josip ; Obradović, Valentina ; Svitlica, Brankica ; Mesić, Luka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni

Izvornik
4th International Conference "Vallis Aurea" : focus on regional and innovation development / Katalinić, Branko - Požega : Veleučilište u Požegi, 2014, 415-419

Skup
4th International Conference "Vallis Aurea" : focus on regional and innovation development

Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 18.09.2014. - 20.09.2014

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
syrah, maceracija, Vinogorje Kutjevo
(Syrah, maceration, vineyard Kutjevo)

Sažetak
Syrah je kultivar toplijih područja. U vinogorju Kutjevo uzgaja se unazad nekoliko godina iako klimatski uvjeti u pravilu nisu idealni za ovaj kultivar. Cilj rada je bio prikazati kako različitim tehnološkim postupcima tijekom vinifikacije i proizvodnjom različitih stilova možemo postići optimalnu kakvoću vina.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Požegi


Citiraj ovu publikaciju:

Mesić, Josip; Obradović, Valentina; Svitlica, Brankica; Mesić, Luka
Utjecaj različitih tehnoloških postupaka na kakvoću vina Syrah // 4th International Conference "Vallis Aurea" : focus on regional and innovation development / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi, 2014. str. 415-419 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
Mesić, J., Obradović, V., Svitlica, B. & Mesić, L. (2014) Utjecaj različitih tehnoloških postupaka na kakvoću vina Syrah. U: Katalinić, B. (ur.)4th International Conference "Vallis Aurea" : focus on regional and innovation development.
@article{article, author = {Mesi\'{c}, Josip and Obradovi\'{c}, Valentina and Svitlica, Brankica and Mesi\'{c}, Luka}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2014}, pages = {415-419}, keywords = {syrah, maceracija, Vinogorje Kutjevo}, title = {Utjecaj razli\v{c}itih tehnolo\v{s}kih postupaka na kakvo\'{c}u vina Syrah}, keyword = {syrah, maceracija, Vinogorje Kutjevo}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }
@article{article, author = {Mesi\'{c}, Josip and Obradovi\'{c}, Valentina and Svitlica, Brankica and Mesi\'{c}, Luka}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2014}, pages = {415-419}, keywords = {Syrah, maceration, vineyard Kutjevo}, title = {Influence of different technological processes on the quality of Syrah wine}, keyword = {Syrah, maceration, vineyard Kutjevo}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font