Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 970671

Može li omega-3 fortificirana hrana poboljšati kardiovaskularno zdravlje?


Drenjančević, Ines
Može li omega-3 fortificirana hrana poboljšati kardiovaskularno zdravlje? // 3. simpozij primarna i sekundarna prevencija bolesti suvremenog čovjeka
Osijek, Hrvatska, 2018. (predavanje, recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)


CROSBI ID: 970671 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Može li omega-3 fortificirana hrana poboljšati kardiovaskularno zdravlje?
(Can omega-3 fortified food improve cardiovascular health?)

Autori
Drenjančević, Ines

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni

Skup
3. simpozij primarna i sekundarna prevencija bolesti suvremenog čovjeka

Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 16.11.2018. - 17.11.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Recenziran

Ključne riječi
omega-3 jaja ; kardiovaskularno zdravlje
(omega-3 eggs ; cardiovascular health)

Sažetak
Prezentirane su nove spoznaje o omega-3 slobodnim masnim kiselinama, njihovom značenju za kardiovaskularno zdravlje i endotelnu funkciju i novi rezultati o mikrovaskularnoj funkciji kod ispitanika koji su koristili omega-3 obogaćena jaja.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Temeljne medicinske znanosti, Kliničke medicinske znanosti, Biotehnologija, Biotehnologija u biomedicini (prirodno područje, biomedicina i zdravstvo, biotehničko područje)

Napomena
Work supported by European Structural and Investment Funds for Croatian National Scientific Center of Excellence for Personalized Health Care, University Josip Juraj Strossmayer Osijek, #KK.01.1.1.01.0010



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek,
Medicinski fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Ines Drenjančević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Drenjančević, Ines
Može li omega-3 fortificirana hrana poboljšati kardiovaskularno zdravlje? // 3. simpozij primarna i sekundarna prevencija bolesti suvremenog čovjeka
Osijek, Hrvatska, 2018. (predavanje, recenziran, neobjavljeni rad, znanstveni)
Drenjančević, I. (2018) Može li omega-3 fortificirana hrana poboljšati kardiovaskularno zdravlje?. U: 3. simpozij primarna i sekundarna prevencija bolesti suvremenog čovjeka.
@article{article, author = {Drenjan\v{c}evi\'{c}, Ines}, year = {2018}, keywords = {omega-3 jaja, kardiovaskularno zdravlje}, title = {Mo\v{z}e li omega-3 fortificirana hrana pobolj\v{s}ati kardiovaskularno zdravlje?}, keyword = {omega-3 jaja, kardiovaskularno zdravlje}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }
@article{article, author = {Drenjan\v{c}evi\'{c}, Ines}, year = {2018}, keywords = {omega-3 eggs, cardiovascular health}, title = {Can omega-3 fortified food improve cardiovascular health?}, keyword = {omega-3 eggs, cardiovascular health}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font