Pregled bibliografske jedinice broj: 969889
Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća- interna skripta
Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća- interna skripta
Požega: Veleučilište u Požegi, 2011
CROSBI ID: 969889 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnologija konzerviranja i prerade voća i povrća- interna skripta
(Technology of fruit and vegetables processing- internal script)
Autori
Obradović, Valentina
Vrsta obrazovnog materijala
Skripta (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Veleučilište u Požegi
Grad
Požega
Godina
2011
Stranica
131
ISBN
978-953-7744-15-1
Ključne riječi
voće, povrće, prerada
(fruit, vegetables, peocessing)
Sažetak
U skripti je obuhvaćen kemijski sastav voća i povrća, kao i utjecaj različitih tehnoloških postupaka na pojedine sastojke. Također je napravljen pregled najvažnijih proizvoda i postupaka proizvodnje prerađivana od voća i povrća.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija