Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 968122

Prehrana u turizmu: Hrana i turizam


Gaćina, Nikolina
Prehrana u turizmu: Hrana i turizam
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2016


CROSBI ID: 968122 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prehrana u turizmu: Hrana i turizam
(Nutrition in tourism: Food and tourism)

Autori
Gaćina, Nikolina

Vrsta obrazovnog materijala
Udžbenik (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Veleučilište u Šibeniku

Grad
Šibenik

Godina
2016

Stranica
199

ISBN
978-953-7566-34-0

Ključne riječi
prehrana, autohtoni hrvatski proizvodi, alergeni, alternativna hrana, religijske restrikcije u prehrani, intolerancije
(food, authentic Croatian products, allergens, alternative food, religious restrictions in diet, intolerance)

Sažetak
Udžbenik daje prikaz osnova znanosti o prehrani ; autohtonih hrvatskih proizvoda koji su nosioci hrvatskih i europskih oznaka kvalitete ; najčešćih prehrambenih alergena ; alternativnu hranu kod dijabetesa, laktoze intolerancije, celijakije i drugih vidova restrikcija u prehrani.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Nutricionizam

Napomena
E-izdanje



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Šibeniku

Profili:

Avatar Url Nikolina Gaćina (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Gaćina, Nikolina
Prehrana u turizmu: Hrana i turizam
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku, 2016
Gaćina, N. (2016) Prehrana u turizmu: Hrana i turizam. Šibenik. Veleučilište u Šibeniku.
@unknown{unknown, author = {Ga\'{c}ina, Nikolina}, year = {2016}, pages = {199}, keywords = {prehrana, autohtoni hrvatski proizvodi, alergeni, alternativna hrana, religijske restrikcije u prehrani, intolerancije}, isbn = {978-953-7566-34-0}, title = {Prehrana u turizmu: Hrana i turizam}, keyword = {prehrana, autohtoni hrvatski proizvodi, alergeni, alternativna hrana, religijske restrikcije u prehrani, intolerancije}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u \v{S}ibeniku}, publisherplace = {\v{S}ibenik} }
@unknown{unknown, author = {Ga\'{c}ina, Nikolina}, year = {2016}, pages = {199}, keywords = {food, authentic Croatian products, allergens, alternative food, religious restrictions in diet, intolerance}, isbn = {978-953-7566-34-0}, title = {Nutrition in tourism: Food and tourism}, keyword = {food, authentic Croatian products, allergens, alternative food, religious restrictions in diet, intolerance}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u \v{S}ibeniku}, publisherplace = {\v{S}ibenik} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font