Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 967183

Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih pločica i pjenastih deserata


Oroz, Mirjana; Mrgan, Ana
Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih pločica i pjenastih deserata // International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2016. str. 361-367 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 967183 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih pločica i pjenastih deserata
(Comparison of perception of the student population about the differences of energy bars and foam desserts)

Autori
Oroz, Mirjana ; Mrgan, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko - Požega : Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2016, 361-367

ISBN
978-3-902734-10-5

Skup
5th International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation

Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 22.09.2016. - 24.09.2016

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
organoleptičko ocjenjivanje, energetske pločice, proteini
(sensory evaluation, energy bar, protein)

Sažetak
Cilj rada je pomoću organoleptičkog ocjenjivanja i anketnog upitnika studentske populacije, doći do podataka o njihovoj percepciji razlike i prihvatljivosti dvije grupe čokoladnih barova. Jednu grupu čine pjenasti deserti, prisutni na našem tržištu oko četrdeset godina, dok drugu grupu čine, na našem tržištu noviji proizvodi, energetske pločice. Obje grupe proizvoda vizualno su slične, ali tehnološki i osobito nutritivno veoma različite. Rezultati anketnog upitnika dali su uvid u podatake o važnosti vlastitog izgleda, sportskim aktivnostima te pravilnoj prehrani anketirane studentske populacije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Požegi

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

repozitorij.vup.hr

Citiraj ovu publikaciju:

Oroz, Mirjana; Mrgan, Ana
Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih pločica i pjenastih deserata // International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation / Katalinić, Branko (ur.).
Požega: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2016. str. 361-367 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Oroz, M. & Mrgan, A. (2016) Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih pločica i pjenastih deserata. U: Katalinić, B. (ur.)International conference "Vallis Aurea" focus on: research & innovation.
@article{article, author = {Oroz, Mirjana and Mrgan, Ana}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2016}, pages = {361-367}, keywords = {organolepti\v{c}ko ocjenjivanje, energetske plo\v{c}ice, proteini}, isbn = {978-3-902734-10-5}, title = {Usporedba percepcije studentske populacije o razlikama energetskih plo\v{c}ica i pjenastih deserata}, keyword = {organolepti\v{c}ko ocjenjivanje, energetske plo\v{c}ice, proteini}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi ; DAAAM International Vienna}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }
@article{article, author = {Oroz, Mirjana and Mrgan, Ana}, editor = {Katalini\'{c}, B.}, year = {2016}, pages = {361-367}, keywords = {sensory evaluation, energy bar, protein}, isbn = {978-3-902734-10-5}, title = {Comparison of perception of the student population about the differences of energy bars and foam desserts}, keyword = {sensory evaluation, energy bar, protein}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi ; DAAAM International Vienna}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font