Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 964420

Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi


Zrinščak, Stanko; Novak, Željka; Jurišić, Gordana
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi // Proceedings 18th-20th September 2014 / Katalenić, Branko (ur.).
Požega : Beč: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2014. str. 821-825 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)


CROSBI ID: 964420 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi
(Experience in the packaging of Fresh Poultry Meat in Controled Atmosphere)

Autori
Zrinščak, Stanko ; Novak, Željka ; Jurišić, Gordana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni

Izvornik
Proceedings 18th-20th September 2014 / Katalenić, Branko - Požega : Beč : Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2014, 821-825

ISBN
978-3-902734-02-0

Skup
4th International Conference "Vallis Aurea"

Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 18.09.2014. - 20.09.2014

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
pileće meso, pakiranje, kontrolirana atmosfera
(poultry meat, packaging, controlling atmosphere)

Sažetak
Cilj rada je utvrditi odstupanja koncentracije omjera plinova na linijama pakiranja pilećeg mesa u odnosu na zadane kritične limite prema HACCP check listama. Iz rezultata mjerenja treba donijeti zaključke o važnosti permanentnog mjerenja omjera zadanih koncentracija plinova jer malene oscilacije mogu bitno utjecati na smanjenje roka održivosti proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Požegi

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

Pristup cjelovitom tekstu rada

Citiraj ovu publikaciju:

Zrinščak, Stanko; Novak, Željka; Jurišić, Gordana
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi // Proceedings 18th-20th September 2014 / Katalenić, Branko (ur.).
Požega : Beč: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2014. str. 821-825 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
Zrinščak, S., Novak, Ž. & Jurišić, G. (2014) Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi. U: Katalenić, B. (ur.)Proceedings 18th-20th September 2014.
@article{article, author = {Zrin\v{s}\v{c}ak, Stanko and Novak, \v{Z}eljka and Juri\v{s}i\'{c}, Gordana}, editor = {Kataleni\'{c}, B.}, year = {2014}, pages = {821-825}, keywords = {pile\'{c}e meso, pakiranje, kontrolirana atmosfera}, isbn = {978-3-902734-02-0}, title = {Iskustva u pakiranju svje\v{z}eg pile\'{c}eg mesa u kontroliranoj atmosferi}, keyword = {pile\'{c}e meso, pakiranje, kontrolirana atmosfera}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi ; DAAAM International Vienna}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }
@article{article, author = {Zrin\v{s}\v{c}ak, Stanko and Novak, \v{Z}eljka and Juri\v{s}i\'{c}, Gordana}, editor = {Kataleni\'{c}, B.}, year = {2014}, pages = {821-825}, keywords = {poultry meat, packaging, controlling atmosphere}, isbn = {978-3-902734-02-0}, title = {Experience in the packaging of Fresh Poultry Meat in Controled Atmosphere}, keyword = {poultry meat, packaging, controlling atmosphere}, publisher = {Veleu\v{c}ili\v{s}te u Po\v{z}egi ; DAAAM International Vienna}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font