Pregled bibliografske jedinice broj: 964420
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi // Proceedings 18th-20th September 2014 / Katalenić, Branko (ur.).
Požega : Beč: Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2014. str. 821-825 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 964420 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Iskustva u pakiranju svježeg pilećeg mesa u kontroliranoj atmosferi
(Experience in the packaging of Fresh Poultry Meat in Controled Atmosphere)
Autori
Zrinščak, Stanko ; Novak, Željka ; Jurišić, Gordana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings 18th-20th September 2014
/ Katalenić, Branko - Požega : Beč : Veleučilište u Požegi ; DAAAM International Vienna, 2014, 821-825
ISBN
978-3-902734-02-0
Skup
4th International Conference "Vallis Aurea"
Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 18.09.2014. - 20.09.2014
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
pileće meso, pakiranje, kontrolirana atmosfera
(poultry meat, packaging, controlling atmosphere)
Sažetak
Cilj rada je utvrditi odstupanja koncentracije omjera plinova na linijama pakiranja pilećeg mesa u odnosu na zadane kritične limite prema HACCP check listama. Iz rezultata mjerenja treba donijeti zaključke o važnosti permanentnog mjerenja omjera zadanih koncentracija plinova jer malene oscilacije mogu bitno utjecati na smanjenje roka održivosti proizvoda.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veleučilište u Požegi