Pregled bibliografske jedinice broj: 964404
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat // Book of Abstracts / Medić, Helga (ur.).
Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 190-190 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)
CROSBI ID: 964404 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat
(Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat)
Autori
Zrinščak, Stanko ; Mesić, Josip ; Zrinščak, Ivan
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo
Izvornik
Book of Abstracts
/ Medić, Helga - Opatija : Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011, 190-190
ISBN
978-953-99725-3-8
Skup
7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 20.09.2011. - 23.09.2011
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
grožđe, muškat, fermentacija, vino, Kutjevo
(Muscat, grape, fermentation, wine, Kutjevo)
Sažetak
Muscat is a new variety of grapes in Kutjevo vineyards, since 1998. It was included in the register of permitted varieties, thusplacing the wine is allowed for sale under the name.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)