Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 964404

Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat


Zrinščak, Stanko; Mesić, Josip; Zrinščak, Ivan
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat // Book of Abstracts / Medić, Helga (ur.).
Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 190-190 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)


CROSBI ID: 964404 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat
(Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat)

Autori
Zrinščak, Stanko ; Mesić, Josip ; Zrinščak, Ivan

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo

Izvornik
Book of Abstracts / Medić, Helga - Opatija : Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011, 190-190

ISBN
978-953-99725-3-8

Skup
7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 20.09.2011. - 23.09.2011

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
grožđe, muškat, fermentacija, vino, Kutjevo
(Muscat, grape, fermentation, wine, Kutjevo)

Sažetak
Muscat is a new variety of grapes in Kutjevo vineyards, since 1998. It was included in the register of permitted varieties, thusplacing the wine is allowed for sale under the name.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Veleučilište u Požegi

Profili:

Avatar Url Josip Mesić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Zrinščak, Stanko; Mesić, Josip; Zrinščak, Ivan
Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat // Book of Abstracts / Medić, Helga (ur.).
Opatija: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011. str. 190-190 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)
Zrinščak, S., Mesić, J. & Zrinščak, I. (2011) Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat. U: Medić, H. (ur.)Book of Abstracts.
@article{article, author = {Zrin\v{s}\v{c}ak, Stanko and Mesi\'{c}, Josip and Zrin\v{s}\v{c}ak, Ivan}, editor = {Medi\'{c}, H.}, year = {2011}, pages = {190-190}, keywords = {gro\v{z}\dje, mu\v{s}kat, fermentacija, vino, Kutjevo}, isbn = {978-953-99725-3-8}, title = {Finding the Optimum Parameters vinification of Wine variety Muscat}, keyword = {gro\v{z}\dje, mu\v{s}kat, fermentacija, vino, Kutjevo}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Zrin\v{s}\v{c}ak, Stanko and Mesi\'{c}, Josip and Zrin\v{s}\v{c}ak, Ivan}, editor = {Medi\'{c}, H.}, year = {2011}, pages = {190-190}, keywords = {Muscat, grape, fermentation, wine, Kutjevo}, isbn = {978-953-99725-3-8}, title = {Finding the Optimum Parameters vinifikation of Wine variety Muscat}, keyword = {Muscat, grape, fermentation, wine, Kutjevo}, publisher = {Hrvatsko dru\v{s}tvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font