Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 963583

Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno- stručni skup Hranom do zdravlja


Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno- stručni skup Hranom do zdravlja / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Split : Osijek : Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla), 2018 (zbornik)


CROSBI ID: 963583 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno- stručni skup Hranom do zdravlja
(Book of abstracts: 11th International Scientific and Professional Conference With food to health)

Urednik/ci
Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat

Ostali urednici
Jozinović, Antun ; Generalić, Ivana ; Lončarić, Ante

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla)

Grad
Split : Osijek : Tuzla

Godina
2018

Stranica
167

ISBN
978-953-7005-58-0

Ključne riječi
hrana i zdravlje ; nutricionizam ; dijetetika i dijetoterapija ; analiza hrane ; zdravstvena sigurnost hrane
(food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety)

Sažetak
Book of abstracts contains abstracts of 6 plenary lectures, 21 oral presentations and 95 abstracts of poster presentations presented at "11th International Scientific and Professional Conference With food to health", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Functional food and dietary supplements, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value.

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija

Napomena
Organizatori: Kemijsko-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno-tehnološki
fakultet Sveučilišta u Osijeku ; Tehnološki
fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Farmaceutski
fakultet Univerziteta u Tuzli (BiH) ; Udruženje za
nutricionizam i dijetetiku (BiH) ; Veterinarski
zavod Vinkovci ; European Hygienic Engineering &
Design Group – EHEDG (Germany) ; Medicinski
fakultet Sveučilišta u Splitu ; Fakultet
agrobiotehničkih znanosti Sveučilišta u Osijeku ;
Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet
Sveučilišta u Mostaru (BiH) ; Komora magistara
farmacije Tuzlanskog kantona (BiH) ; Udruga
narodnog zdravlja Andrija Štampar ; Hrvatska
agencija za hranu ; Odjel za Biologiju Sveučilišta
u Osijeku



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Kemijsko-tehnološki fakultet, Split,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)

Avatar Url Igor Jerković (urednik)

Poveznice na cjeloviti tekst rada:

www.ptfos.unios.hr www.ptfos.unios.hr

Citiraj ovu publikaciju:

Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno- stručni skup Hranom do zdravlja / Jerković, Igor ; Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Split : Osijek : Tuzla: Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla), 2018 (zbornik)
Jerković, I., Šubarić, D. & Jašić, M. (ur.) (2018) Knjiga sažetaka: 11. međunarodni znanstveno- stručni skup Hranom do zdravlja. Split : Osijek : Tuzla, Kemijsko-tehnološki fakultet Sveučilišta u Splitu ; Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla).
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun and Generali\'{c}, Ivana and Lon\v{c}ari\'{c}, Ante}, year = {2018}, pages = {167}, keywords = {hrana i zdravlje, nutricionizam, dijetetika i dijetoterapija, analiza hrane, zdravstvena sigurnost hrane}, isbn = {978-953-7005-58-0}, title = {Knjiga sa\v{z}etaka: 11. me\djunarodni znanstveno- stru\v{c}ni skup Hranom do zdravlja}, keyword = {hrana i zdravlje, nutricionizam, dijetetika i dijetoterapija, analiza hrane, zdravstvena sigurnost hrane}, publisher = {Kemijsko-tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Splitu ; Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla)}, publisherplace = {Split : Osijek : Tuzla} }
@book{book, collectioneditor = {Jozinovi\'{c}, Antun and Generali\'{c}, Ivana and Lon\v{c}ari\'{c}, Ante}, year = {2018}, pages = {167}, keywords = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, isbn = {978-953-7005-58-0}, title = {Book of abstracts: 11th International Scientific and Professional Conference With food to health}, keyword = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, publisher = {Kemijsko-tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Splitu ; Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku ; Faculty of Technology (University of Tuzla)}, publisherplace = {Split : Osijek : Tuzla} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font