Pregled bibliografske jedinice broj: 954609
Green beans yield and pod characteristics as affected by nettle water
Green beans yield and pod characteristics as affected by nettle water // Innovation in postharvest management of fruit and vegetables, Italian Horticultural Society (SOI)
Ancona, Italija, 2017. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
CROSBI ID: 954609 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Green beans yield and pod characteristics as affected by nettle water
Autori
Perinčić, Branka ; Goreta Ban, Smiljana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni
Skup
Innovation in postharvest management of fruit and vegetables, Italian Horticultural Society (SOI)
Mjesto i datum
Ancona, Italija, 19.05.2017
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
green beans, nettle
Sažetak
Green beans yield and pod characteristics as affected by nettle water.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Sveučilište u Zadru