Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 942542

Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji


Ačkar, Đurđica
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)


CROSBI ID: 942542 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji
(Application of extrusion with supercritical CO2 as a new technology in the food industry)

Autori
Ačkar, Đurđica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni

Izvornik
Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“ / - , 2018

Skup
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina

Mjesto i datum
Kopačevo, Hrvatska, 04.05.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
ekstruzija , superkritični CO2 ; nova tehnika
(extrusion , supercritical CO2 ; new technology)

Sažetak
U prezentaciji su predstavljene glavne prednosti ekstruzije sa superkritičnim CO2 u odnosu na klasični proces ekstruzije te prikazani rezultati rada u sklopu projekta FUNEXFOOD.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Đurđica Ačkar (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ačkar, Đurđica
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
Ačkar, Đ. (2018) Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji. U: Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“.
@article{article, author = {A\v{c}kar, \DJur\djica}, year = {2018}, keywords = {ekstruzija , superkriti\v{c}ni CO2, nova tehnika}, title = {Primjena ekstruzije sa superkriti\v{c}nim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji}, keyword = {ekstruzija , superkriti\v{c}ni CO2, nova tehnika}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }
@article{article, author = {A\v{c}kar, \DJur\djica}, year = {2018}, keywords = {extrusion , supercritical CO2, new technology}, title = {Application of extrusion with supercritical CO2 as a new technology in the food industry}, keyword = {extrusion , supercritical CO2, new technology}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font