Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 942541

Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda


Jozinović, Antun
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)


CROSBI ID: 942541 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda
(The possibility of application of food industry by-products in production of extruded products)

Autori
Jozinović, Antun

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni

Izvornik
Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“ / - , 2018

Skup
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina

Mjesto i datum
Kopačevo, Hrvatska, 04.05.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije, primjena, ekstrudirani proizvodi
(food industry by-products, application, extruded products)

Sažetak
U prezentaciji je predstavljena osnova procesa ekstruzije i proizvodnje ekstrudiranih proizvoda te primjeri primjene različitih nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji nutritivno vrjednijih ekstrudiranih proizvoda s naglaskom na prikaz dobivenih rezultata u sklopu projekta FUNEXFOOD.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Antun Jozinović (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jozinović, Antun
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
Jozinović, A. (2018) Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda. U: Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“.
@article{article, author = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2018}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, primjena, ekstrudirani proizvodi}, title = {Mogu\'{c}nost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, primjena, ekstrudirani proizvodi}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }
@article{article, author = {Jozinovi\'{c}, Antun}, year = {2018}, keywords = {food industry by-products, application, extruded products}, title = {The possibility of application of food industry by-products in production of extruded products}, keyword = {food industry by-products, application, extruded products}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font