Pregled bibliografske jedinice broj: 942541
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
CROSBI ID: 942541 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Mogućnost primjene nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji ekstrudiranih proizvoda
(The possibility of application of food industry by-products in production of extruded products)
Autori
Jozinović, Antun
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni
Izvornik
Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
/ - , 2018
Skup
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina
Mjesto i datum
Kopačevo, Hrvatska, 04.05.2018
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije, primjena, ekstrudirani proizvodi
(food industry by-products, application, extruded products)
Sažetak
U prezentaciji je predstavljena osnova procesa ekstruzije i proizvodnje ekstrudiranih proizvoda te primjeri primjene različitih nusproizvoda prehrambene industrije u proizvodnji nutritivno vrjednijih ekstrudiranih proizvoda s naglaskom na prikaz dobivenih rezultata u sklopu projekta FUNEXFOOD.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Antun Jozinović
(autor)