Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 938604

Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije


Jokić, Stela
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)


CROSBI ID: 938604 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije
(Application of innovative extraction techniques in processing of food industry by-products)

Autori
Jokić, Stela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni

Izvornik
Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“ / - , 2018

Skup
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina

Mjesto i datum
Kopačevo, Hrvatska, 04.05.2018

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
suvremene tehnike ekstrakcije, nusproizvodi
(innovative extraction techniques, byproducts)

Sažetak
Prezentacija je uključila primjere suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije gdje su prikazani i rezultati rada na projektu FUNEXFOOD, ali i rada na projektu ByProExtracts

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Stela Jokić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jokić, Stela
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
Jokić, S. (2018) Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije. U: Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“.
@article{article, author = {Joki\'{c}, Stela}, year = {2018}, keywords = {suvremene tehnike ekstrakcije, nusproizvodi}, title = {Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije}, keyword = {suvremene tehnike ekstrakcije, nusproizvodi}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }
@article{article, author = {Joki\'{c}, Stela}, year = {2018}, keywords = {innovative extraction techniques, byproducts}, title = {Application of innovative extraction techniques in processing of food industry by-products}, keyword = {innovative extraction techniques, byproducts}, publisherplace = {Kopa\v{c}evo, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font