Pregled bibliografske jedinice broj: 938604
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
Kopačevo, Hrvatska, 2018. (predavanje, domaća recenzija, pp prezentacija, znanstveni)
CROSBI ID: 938604 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Primjena suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije
(Application of innovative extraction techniques in processing of food industry by-products)
Autori
Jokić, Stela
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, pp prezentacija, znanstveni
Izvornik
Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“
/ - , 2018
Skup
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina
Mjesto i datum
Kopačevo, Hrvatska, 04.05.2018
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
suvremene tehnike ekstrakcije, nusproizvodi
(innovative extraction techniques, byproducts)
Sažetak
Prezentacija je uključila primjere suvremenih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije gdje su prikazani i rezultati rada na projektu FUNEXFOOD, ali i rada na projektu ByProExtracts
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Stela Jokić
(autor)