Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 935200

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije


Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017 (monografija)


CROSBI ID: 935200 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije
(Some possibilities for utilization of food inustry by-products)

Urednik/ci
Šubarić, Drago

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2017

Stranica
246

ISBN
978-953-7005-51-1

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
(food industry by-products, utilization)

Sažetak
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017 (monografija)
Šubarić, D. (ur.) (2017) Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, editor = {\v{S}ubari\'{c}, D.}, year = {2017}, pages = {246}, keywords = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, isbn = {978-953-7005-51-1}, title = {Neke mogu\'{c}nosti iskori\v{s}tenja nusproizvoda prehrambene industrije}, keyword = {nusproizvodi prehrambene industrije, iskori\v{s}tenje}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, editor = {\v{S}ubari\'{c}, D.}, year = {2017}, pages = {246}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-51-1}, title = {Some possibilities for utilization of food inustry by-products}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font