Pregled bibliografske jedinice broj: 935200
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017 (monografija)
CROSBI ID: 935200 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda
prehrambene industrije
(Some possibilities for utilization of food inustry
by-products)
Urednik/ci
Šubarić, Drago
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2017
Stranica
246
ISBN
978-953-7005-51-1
Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
(food industry by-products, utilization)
Sažetak
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (FUNEXFOOD) (Šubarić, Drago, HRZZ ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Drago Šubarić
(urednik)