Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 93348

Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima


Cerović, Zdenko
Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima // Hotel-hotel & restaurant magazin, VIII (2001), 4/6; 12-14 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, ostalo)


CROSBI ID: 93348 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima
(Changes in food service in Croatian hotels and restaurants)

Autori
Cerović, Zdenko

Izvornik
Hotel-hotel & restaurant magazin (1330-7002) VIII (2001), 4/6; 12-14

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, ostalo

Ključne riječi
usluge prehrane; promjene usluga prehrane; hrvatski hoteli i restorani
(food serevice; changes in food service; Croatian hotels and restaurants)

Sažetak
Promjena načina života i prehrane stalan su proces u suvremenom društvu postindustrijskog društva. Opterećenje suvremenih ljudi ogleda se u uvjetima psiholoških stresova i opterećenja koji izazivaju promjene u načinu života, metabolizmu, prehrani, odmoru i zabavi. Suvremeni čovjek-turista traži kvantitativno manje hrane, ali mora biti prezentirana, ponuđena i prigotovljena na zdravi način. Organiski uzgoj hrane u Europi i svijetu posstao je tržišno prepoznatljiv i za očekivati je da če turisti u turističkoj destianciji tražiti hranu organskog uzgoja koja se još naziva i zdrava hrana.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Projekti:
010008
116002

Ustanove:
Ekonomski fakultet, Osijek,
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

Profili:

Avatar Url Zdenko Cerović (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cerović, Zdenko
Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima // Hotel-hotel & restaurant magazin, VIII (2001), 4/6; 12-14 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, ostalo)
Cerović, Z. (2001) Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima. Hotel-hotel & restaurant magazin, VIII (4/6), 12-14.
@article{article, author = {Cerovi\'{c}, Zdenko}, year = {2001}, pages = {12-14}, keywords = {usluge prehrane, promjene usluga prehrane, hrvatski hoteli i restorani}, journal = {Hotel-hotel and \#38; restaurant magazin}, volume = {VIII}, number = {4/6}, issn = {1330-7002}, title = {Promjene usluge prehrane u hrvatskim hotelima i restoranima}, keyword = {usluge prehrane, promjene usluga prehrane, hrvatski hoteli i restorani} }
@article{article, author = {Cerovi\'{c}, Zdenko}, year = {2001}, pages = {12-14}, keywords = {food serevice, changes in food service, Croatian hotels and restaurants}, journal = {Hotel-hotel and \#38; restaurant magazin}, volume = {VIII}, number = {4/6}, issn = {1330-7002}, title = {Changes in food service in Croatian hotels and restaurants}, keyword = {food serevice, changes in food service, Croatian hotels and restaurants} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font