Pregled bibliografske jedinice broj: 932376
Metode određivanja svježine riba
Metode određivanja svježine riba, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Odjel za akvakulturu, Dubrovnik
CROSBI ID: 932376 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Metode određivanja svježine riba
(Methods of fish freshness determination)
Autori
Konjevod, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Odjel za akvakulturu
Mjesto
Dubrovnik
Datum
23.09
Godina
2014
Stranica
37
Mentor
Gavrilović, Ana
Neposredni voditelj
Gavrilović, Ana
Ključne riječi
Kvaliteta mesa ribe, određivanje svježine ribe
(fish meat quality, fish freshness determination)
Sažetak
U radu su opisane metode određivanja svježine mesa ribe.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Veterinarska medicina, Biotehnologija