Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 932376

Metode određivanja svježine riba


Konjevod, Ivana
Metode određivanja svježine riba, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Odjel za akvakulturu, Dubrovnik


CROSBI ID: 932376 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Metode određivanja svježine riba
(Methods of fish freshness determination)

Autori
Konjevod, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Odjel za akvakulturu

Mjesto
Dubrovnik

Datum
23.09

Godina
2014

Stranica
37

Mentor
Gavrilović, Ana

Neposredni voditelj
Gavrilović, Ana

Ključne riječi
Kvaliteta mesa ribe, određivanje svježine ribe
(fish meat quality, fish freshness determination)

Sažetak
U radu su opisane metode određivanja svježine mesa ribe.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Veterinarska medicina, Biotehnologija



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Ana Gavrilović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Konjevod, Ivana
Metode određivanja svježine riba, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Odjel za akvakulturu, Dubrovnik
Konjevod, I. (2014) 'Metode određivanja svježine riba', diplomski rad, preddiplomski, Odjel za akvakulturu, Dubrovnik.
@phdthesis{phdthesis, author = {Konjevod, Ivana}, year = {2014}, pages = {37}, keywords = {Kvaliteta mesa ribe, odre\djivanje svje\v{z}ine ribe}, title = {Metode odre\djivanja svje\v{z}ine riba}, keyword = {Kvaliteta mesa ribe, odre\djivanje svje\v{z}ine ribe}, publisherplace = {Dubrovnik} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Konjevod, Ivana}, year = {2014}, pages = {37}, keywords = {fish meat quality, fish freshness determination}, title = {Methods of fish freshness determination}, keyword = {fish meat quality, fish freshness determination}, publisherplace = {Dubrovnik} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font