Pregled bibliografske jedinice broj: 909311
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja, 2017. (popularni rad).
CROSBI ID: 909311 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja
(Vegetable production for the Croatian tourism market: opportunities and constraints)
Autori
Grgić, Ivo ; Gregurić Hrvoje
Izvornik
Gospodarski list
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2017
Ključne riječi
povrće, turizam, potražnja, Hrvatska
(vegetables, tourism, demand, Croatia)
Sažetak
U radu se istražuju ograničenja i mogućnosti proizvodnje povrća u Hrvatskoj te projekcija potreba za podmirenje turističke potrošnje.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Ekonomija