Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 909311

Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja


Grgić, Ivo; Gregurić Hrvoje
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja, 2017. (popularni rad).


CROSBI ID: 909311 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja
(Vegetable production for the Croatian tourism market: opportunities and constraints)

Autori
Grgić, Ivo ; Gregurić Hrvoje

Izvornik
Gospodarski list

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2017

Ključne riječi
povrće, turizam, potražnja, Hrvatska
(vegetables, tourism, demand, Croatia)

Sažetak
U radu se istražuju ograničenja i mogućnosti proizvodnje povrća u Hrvatskoj te projekcija potreba za podmirenje turističke potrošnje.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Ekonomija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ivo Grgić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Grgić, Ivo; Gregurić Hrvoje
Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja, 2017. (popularni rad).
Grgić, I. & Gregurić Hrvoje (2017) Proizvodnja povrća za hrvatsko turističko tržište: mogućnosti i ograničenja. Gospodarski list. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Grgi\'{c}, Ivo}, year = {2017}, keywords = {povr\'{c}e, turizam, potra\v{z}nja, Hrvatska}, title = {Proizvodnja povr\'{c}a za hrvatsko turisti\v{c}ko tr\v{z}i\v{s}te: mogu\'{c}nosti i ograni\v{c}enja}, keyword = {povr\'{c}e, turizam, potra\v{z}nja, Hrvatska} }
@unknown{unknown, author = {Grgi\'{c}, Ivo}, year = {2017}, keywords = {vegetables, tourism, demand, Croatia}, title = {Vegetable production for the Croatian tourism market: opportunities and constraints}, keyword = {vegetables, tourism, demand, Croatia} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font