Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 90721

Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja


Stošić, Romana
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 90721 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja
(The influence of vinegar acid at visual and electrochemical properties of sour pickles of paprika during time)

Autori
Stošić, Romana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
17.07

Godina
2001

Stranica
36

Mentor
Lalić, Ljerka Marija

Ključne riječi
paprika; skladištenje; konzerviranje; octena kiselina
(paprika; preservation; storage; vinegar acid)

Sažetak
Istražen je utjecaj koncentracije prisutne octene kiseline u naljevu konzerviranih paprika tipa Kapije na njihovu održivost kada su one kiseljene po recepturi koja se koristi u domaćinstvu . Uzorci konzerviranih paprika su skladišteni tokom 90 dana .

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Stošić, Romana
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Stošić, R. (2001) 'Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Sto\v{s}i\'{c}, Romana}, year = {2001}, pages = {36}, keywords = {paprika, skladi\v{s}tenje, konzerviranje, octena kiselina}, title = {Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladi\v{s}tenja}, keyword = {paprika, skladi\v{s}tenje, konzerviranje, octena kiselina}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Sto\v{s}i\'{c}, Romana}, year = {2001}, pages = {36}, keywords = {paprika, preservation, storage, vinegar acid}, title = {The influence of vinegar acid at visual and electrochemical properties of sour pickles of paprika during time}, keyword = {paprika, preservation, storage, vinegar acid}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font