Pregled bibliografske jedinice broj: 90721
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 90721 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj octene kiseline na vizuelna i elektrokemijska svojstva naljeva paprika tijekom skladištenja
(The influence of vinegar acid at visual and electrochemical properties of sour pickles of paprika during time)
Autori
Stošić, Romana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
17.07
Godina
2001
Stranica
36
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
paprika; skladištenje; konzerviranje; octena kiselina
(paprika; preservation; storage; vinegar acid)
Sažetak
Istražen je utjecaj koncentracije prisutne octene kiseline u naljevu konzerviranih paprika tipa Kapije na njihovu održivost kada su one kiseljene po recepturi koja se koristi u domaćinstvu . Uzorci konzerviranih paprika su skladišteni tokom 90 dana .
Izvorni jezik
Hrvatski