Pregled bibliografske jedinice broj: 90274
Utjecaj octene kiseline elektrokemijska i vizuelna svojstva paprika tijekom čuvanja
Utjecaj octene kiseline elektrokemijska i vizuelna svojstva paprika tijekom čuvanja, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 90274 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj octene kiseline elektrokemijska i vizuelna svojstva paprika tijekom čuvanja
(The influence of vinegar acid on elecro-chemical and visual characteristics of peppers during storage)
Autori
Jablonicky, Dalila
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
03.07
Godina
2001
Stranica
58
Mentor
Lalić, Ljerka Marija
Ključne riječi
: paprika; octena kiselina; konzerviranje; skladištenje
(pepper; vinegar acid; preservation; storage)
Sažetak
Ispitan je utjecaj promjene koncentracije octene kiselosti na održivost paprike tijekom skladištenja i pokušala se utvrditi optimalna koncentracija octene kiseline za produženje trajnosti paprike u staklenkama .
Izvorni jezik
Hrvatski