Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 90233

Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva


Fusak, Sandra
Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 90233 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva
(Changes of physico-chemical parameters of sour–salt medicum)

Autori
Fusak, Sandra

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
01.03

Godina
2001

Stranica
49

Mentor
Lalić, LJerka Marija

Ključne riječi
: paprika; octena kiselina; vinobran; konzerviranje; skladištenje
(pepper; vinogracid; kalium metabisulfat; preservation;storage)

Sažetak
Ispitan je utjecaj dodane koncentracije octene kiseline i mase vinobrana na održivost paprike skladištenjem na sobnoj temperaturi . Utvrđena je sukladnost između koncentracije octene kiseline i mase vinobrana s parametrima kiselosti i pH vrijednosti .

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058101

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Fusak, Sandra
Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva, 2001., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Fusak, S. (2001) 'Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Fusak, Sandra}, year = {2001}, pages = {49}, keywords = {: paprika, octena kiselina, vinobran, konzerviranje, skladi\v{s}tenje}, title = {Promjena fizikalno-kemijskih parametara kiselo slanog naljeva}, keyword = {: paprika, octena kiselina, vinobran, konzerviranje, skladi\v{s}tenje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Fusak, Sandra}, year = {2001}, pages = {49}, keywords = {pepper, vinogracid, kalium metabisulfat, preservation, storage}, title = {Changes of physico-chemical parameters of sour and \#38;\#8211;salt medicum}, keyword = {pepper, vinogracid, kalium metabisulfat, preservation, storage}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font