Pregled bibliografske jedinice broj: 902021
Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea
Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea, 2017., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 902021 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea
(Testing a new product on the example of catering offer Crosea)
Autori
Lovrinov, Roberta
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
29.06
Godina
2017
Stranica
27
Mentor
Kovačić, Damir
Ključne riječi
brza hrana, plava riba, anketa, Zadar
(fast food, blue fish, survey, Zadar)
Sažetak
Cilj istraživanja je razviti i testirati koncept ugostiteljske ponude brze hrane na temelju jadranske plave ribe pod nazivom CroSea. Svrha projekta je povećati prodaju sitne plave ribe kroz ugostiteljstvo. Anketno ispitivanje provedeno je na uzorku od 450 potrošača brze hrane. Predmet istraživanja je utvrditi mišljenja i stavove potrošača o brzoj hrani temeljenoj na plavoj ribi. Rezultati istraživanja pokazuju da potrošači prihvaćaju ovu ponudu. Dio ispitanika nije zadovoljan ponuđenim vizualom za CroSea i predlažu njegov redizajn.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)