Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 900286

Traduire la gastronomie française


Bahorić, Karla
Traduire la gastronomie française, 2015., diplomski rad, diplomski, Sveučilište u Zadru, Zadar, Hrvatska


CROSBI ID: 900286 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Traduire la gastronomie française
(French Gastronomy Translation)

Autori
Bahorić, Karla

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Sveučilište u Zadru

Mjesto
Zadar, Hrvatska

Datum
10.12

Godina
2015

Stranica
59

Mentor
Mikšić, Vanda

Neposredni voditelj
Evaine Le Calvé Ivičević (komentor)

Ključne riječi
traduction, gastronomie, français, croate
(Translation, Gastronomy, French, Croatian)

Sažetak
U radu je prevedeno dvadesetak recepata s juga Francuske te se prijevod analizira, naročito iz perspektive realija, pojmova specifičnih za određenu kulturu.

Izvorni jezik
Fra

Znanstvena područja
Filologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Sveučilište u Zadru

Profili:

Avatar Url Vanda Mikšić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bahorić, Karla
Traduire la gastronomie française, 2015., diplomski rad, diplomski, Sveučilište u Zadru, Zadar, Hrvatska
Bahorić, K. (2015) 'Traduire la gastronomie française', diplomski rad, diplomski, Sveučilište u Zadru, Zadar, Hrvatska.
@phdthesis{phdthesis, author = {Bahori\'{c}, Karla}, year = {2015}, pages = {59}, keywords = {traduction, gastronomie, fran\c{c}ais, croate}, title = {Traduire la gastronomie fran\c{c}aise}, keyword = {traduction, gastronomie, fran\c{c}ais, croate}, publisherplace = {Zadar, Hrvatska} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Bahori\'{c}, Karla}, year = {2015}, pages = {59}, keywords = {Translation, Gastronomy, French, Croatian}, title = {French Gastronomy Translation}, keyword = {Translation, Gastronomy, French, Croatian}, publisherplace = {Zadar, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font