Pregled bibliografske jedinice broj: 899365
Nusproizvodi pekarske industrije u hranidbi pilića
Nusproizvodi pekarske industrije u hranidbi pilića, 2009., diplomski rad, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 899365 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Nusproizvodi pekarske industrije u hranidbi pilića
(By-product of the bakery industry in chicken feed)
Autori
Baloh, Martina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
01.07
Godina
2009
Stranica
30
Mentor
Janječić, Zlatko
Ključne riječi
stari kruh, hranidba, tovni pilići
(old bread, nutrition, broiler chickens)
Sažetak
Cilj ovog rada bio je utvrditi mogućnost upotrebe 5 i 10% starog kruha u početnim i završnim smjesama za tov pilića. Nakon provedenog istraživanja pokazalo se je da dodatak starog kruha u obje razine značajno poboljšava proizvodne pokazatelje tovnih pilića.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)