Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 893784

Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio


Dolenčić Špehar, Iva
Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio, 2015. (popularni rad).


CROSBI ID: 893784 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio
(Indigenous (traditional) cheeses of Croatia, Part 1)

Autori
Dolenčić Špehar, Iva

Izvornik
Gospodarski list

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2015

Ključne riječi
autohtoni sir, svježi sir
(indigenous cheese, cottage cheese)

Sažetak
U radu su ukratko opisani autohtoni sirevi hrvatske i to: svježi sir, lička basa, kuhani sir, prgice, škripavac.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Dolenčić Špehar, Iva
Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio, 2015. (popularni rad).
Dolenčić Špehar, I. (2015) Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio. Gospodarski list. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Dolen\v{c}i\'{c} \v{S}pehar, Iva}, year = {2015}, keywords = {autohtoni sir, svje\v{z}i sir}, title = {Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio}, keyword = {autohtoni sir, svje\v{z}i sir} }
@unknown{unknown, author = {Dolen\v{c}i\'{c} \v{S}pehar, Iva}, year = {2015}, keywords = {indigenous cheese, cottage cheese}, title = {Indigenous (traditional) cheeses of Croatia, Part 1}, keyword = {indigenous cheese, cottage cheese} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font