Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 892659

Odlike trupova i kakvoća mesa janjadi ličke pramenke


Kaić, Ana
Odlike trupova i kakvoća mesa janjadi ličke pramenke. Saarbrücken: Scholars' Press, 2017 (monografija)


CROSBI ID: 892659 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odlike trupova i kakvoća mesa janjadi ličke pramenke
(Carcass and meat quality traits of Lika Pramenka lambs)

Autori
Kaić, Ana

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Scholars' Press

Grad
Saarbrücken

Godina
2017

Stranica
159

ISBN
978-620-2-30110-7

Ključne riječi
lička pramenka, janjad, klaonički pokazatelji, odlike trupova, kakvoća mesa
(Lika Pramenka, lambs, slaughter traits, carcass traits, meat quality)

Sažetak
Istraživanjem su utvrđene odlike trupova i pojedina svojstva kakvoće mesa janjadi ličke pramenke. Razvidno je da je varijabilnost istraživanih svojstava janjadi ličke pramenke uvjetovana spolom, tjelesnom masom pri klanju i godinom istraživanja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ana Kaić (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Kaić, Ana
Odlike trupova i kakvoća mesa janjadi ličke pramenke. Saarbrücken: Scholars' Press, 2017 (monografija)
Kaić, A. (2017) Odlike trupova i kakvoća mesa janjadi ličke pramenke. Saarbrücken, Scholars' Press.
@book{book, author = {Kai\'{c}, Ana}, year = {2017}, pages = {159}, keywords = {li\v{c}ka pramenka, janjad, klaoni\v{c}ki pokazatelji, odlike trupova, kakvo\'{c}a mesa}, isbn = {978-620-2-30110-7}, title = {Odlike trupova i kakvo\'{c}a mesa janjadi li\v{c}ke pramenke}, keyword = {li\v{c}ka pramenka, janjad, klaoni\v{c}ki pokazatelji, odlike trupova, kakvo\'{c}a mesa}, publisher = {Scholars' Press}, publisherplace = {Saarbr\"{u}cken} }
@book{book, author = {Kai\'{c}, Ana}, year = {2017}, pages = {159}, keywords = {Lika Pramenka, lambs, slaughter traits, carcass traits, meat quality}, isbn = {978-620-2-30110-7}, title = {Carcass and meat quality traits of Lika Pramenka lambs}, keyword = {Lika Pramenka, lambs, slaughter traits, carcass traits, meat quality}, publisher = {Scholars' Press}, publisherplace = {Saarbr\"{u}cken} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font