Pregled bibliografske jedinice broj: 889382
Lakohlapljive polarne sastavnice maslinovog ulja kao biomarker kvalitete - primjena HSS-HC- FID tehnike
Lakohlapljive polarne sastavnice maslinovog ulja kao biomarker kvalitete - primjena HSS-HC- FID tehnike, 2017., diplomski rad, diplomski, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 889382 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Lakohlapljive polarne sastavnice maslinovog ulja kao biomarker kvalitete - primjena HSS-HC- FID tehnike
(Polar volatile compound as olive oil quality biomarkers - application of HSS-GC-FID technique)
Autori
Bošnjak, Ines
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
29.08
Godina
2017
Stranica
29
Mentor
Mornar, Ana
Ključne riječi
maslinovo ulje, HSS-GC-FID, polarne lakohlapljive sastavnice, biomarkeri kvalitete
(olive oil, HSS-GC-FID, polar volatile compounds, quality biomarkers)
Sažetak
Rezultati istraživanja upućuju na mogućnost praćenja polarnih lakohlapljivih tvari kao biomarkera kvalitete maslinovog ulja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Farmacija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Profili:
Ana Mornar Turk
(mentor)