Pregled bibliografske jedinice broj: 88806
Znanost o prehrani-Hrana i prehrana u čuvanju zdravlja
Znanost o prehrani-Hrana i prehrana u čuvanju zdravlja
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2003
CROSBI ID: 88806 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Znanost o prehrani-Hrana i prehrana u čuvanju zdravlja
(Science of Nutrition)
Autori
Mandić, Milena L.
Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2003
Stranica
166
ISBN
953-7005-00-3
Ključne riječi
prehrana; energija; hranjive tvari; sigurnost hrane; namirnice
(diet; energy; nutrients; food safety; foodstuff)
Sažetak
Udžbenik predstavlja program istoimenog predmeta Prehrambeno tehnološkog fakulteta u Osijeku, smjer prehrambeni, a prema riječima recenzenata "i ostalim čitateljima zainteresiranim za prehranu, bez obzira kojom se profesijom bave".
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA