Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 882196

Zašto ne konzerviramo masline


Krapac, Marin
Zašto ne konzerviramo masline, 2017. (popularni rad).


CROSBI ID: 882196 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Zašto ne konzerviramo masline
(Why we do not use table olives)

Autori
Krapac, Marin

Izvornik
Maslinar, br. 46, str. 43-45

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2017

Ključne riječi
maslina, stolne sorte, karakteristike plodova
(olive, table cultivars, fruit characteristics)

Sažetak
Republika Hrvatska ima malu proizvodnju stolnih maslina, a razlozi nedostatka ove proizvodnje su višestruki: skupa radna snaga, mala zastupljenost sustava za navodnjavanje u maslinicima i slaba istraženost potencijala autohtonih sorti maslina.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Institut za poljoprivredu i turizam, Poreč

Profili:

Avatar Url Marin Krapac (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Krapac, Marin
Zašto ne konzerviramo masline, 2017. (popularni rad).
Krapac, M. (2017) Zašto ne konzerviramo masline. Maslinar, br. 46, str. 43-45. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Krapac, Marin}, year = {2017}, keywords = {maslina, stolne sorte, karakteristike plodova}, title = {Za\v{s}to ne konzerviramo masline}, keyword = {maslina, stolne sorte, karakteristike plodova} }
@unknown{unknown, author = {Krapac, Marin}, year = {2017}, keywords = {olive, table cultivars, fruit characteristics}, title = {Why we do not use table olives}, keyword = {olive, table cultivars, fruit characteristics} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font