Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 879962

Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari


Marinac-Anđić, Iva
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari, 2016., diplomski rad, diplomski, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 879962 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari
(Influence of heating olive oil on total polyphenolic content)

Autori
Marinac-Anđić, Iva

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
08.07

Godina
2016

Stranica
32

Mentor
Mornar, Ana

Ključne riječi
maslinov ulje, polifenoli, LLE, dSPE, QuEChERS, zagrijavanje
(olive oil, polyphenols, LLE, dSPE, QuEChERS, heating)

Sažetak
U radu je ispitan utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Farmacija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Ana Mornar Turk (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Marinac-Anđić, Iva
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari, 2016., diplomski rad, diplomski, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Marinac-Anđić, I. (2016) 'Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari', diplomski rad, diplomski, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Marinac-An\dji\'{c}, Iva}, year = {2016}, pages = {32}, keywords = {maslinov ulje, polifenoli, LLE, dSPE, QuEChERS, zagrijavanje}, title = {Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadr\v{z}aj polifenolnih tvari}, keyword = {maslinov ulje, polifenoli, LLE, dSPE, QuEChERS, zagrijavanje}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Marinac-An\dji\'{c}, Iva}, year = {2016}, pages = {32}, keywords = {olive oil, polyphenols, LLE, dSPE, QuEChERS, heating}, title = {Influence of heating olive oil on total polyphenolic content}, keyword = {olive oil, polyphenols, LLE, dSPE, QuEChERS, heating}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font