Pregled bibliografske jedinice broj: 879962
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari, 2016., diplomski rad, diplomski, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 879962 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari
(Influence of heating olive oil on total polyphenolic content)
Autori
Marinac-Anđić, Iva
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
08.07
Godina
2016
Stranica
32
Mentor
Mornar, Ana
Ključne riječi
maslinov ulje, polifenoli, LLE, dSPE, QuEChERS, zagrijavanje
(olive oil, polyphenols, LLE, dSPE, QuEChERS, heating)
Sažetak
U radu je ispitan utjecaj zagrijavanja maslinovog ulja na sadržaj polifenolnih tvari.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Farmacija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Profili:
Ana Mornar Turk
(mentor)