Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 853496

Kniga sažetaka: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja


Kniga sažetaka: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016 (zbornik)


CROSBI ID: 853496 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kniga sažetaka: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja
(Book of abstracts: 9th International Scientific and Professional Conference With food to health)

Urednik/ci
Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Grad
Osijek

Godina
2016

Stranica
148

ISBN
978-953-7005-41-2

Ključne riječi
hrana i zdravlje ; nutricionizam ; dijetetika i dijetoterapija ; analiza hrane ; zdravstvena sigurnost hrane
(food and health ; nutritionism ; dietetics and dietotherapy ; food analysis ; food safety)

Sažetak
Book of abstracts contains abstracts of 5 plenary lectures, 18 oral presentations and 64 abstracts of poster presentations presented at "9th International Scientific and Professional Conference WITH FOOD TO HEALTH", organised in following sections: Nutrition, Dietetics and diet therapy, Food safety, Food analysis, Production of safe food and food with added nutritional value

Izvorni jezik
Hrvatski, engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)


Citiraj ovu publikaciju:

Kniga sažetaka: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja / Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016 (zbornik)
Šubarić, D. & Jašić, M. (ur.) (2016) Kniga sažetaka: 9. međunarodni znanstveno-stručni skup Hranom do zdravlja. Osijek, Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.
@book{book, year = {2016}, pages = {148}, keywords = {hrana i zdravlje, nutricionizam, dijetetika i dijetoterapija, analiza hrane, zdravstvena sigurnost hrane}, isbn = {978-953-7005-41-2}, title = {Kniga sa\v{z}etaka: 9. me\djunarodni znanstveno-stru\v{c}ni skup Hranom do zdravlja}, keyword = {hrana i zdravlje, nutricionizam, dijetetika i dijetoterapija, analiza hrane, zdravstvena sigurnost hrane}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }
@book{book, year = {2016}, pages = {148}, keywords = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, isbn = {978-953-7005-41-2}, title = {Book of abstracts: 9th International Scientific and Professional Conference With food to health}, keyword = {food and health, nutritionism, dietetics and dietotherapy, food analysis, food safety}, publisher = {Prehrambeno tehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font