Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 851479

Iskorištenje nusproizvoda prehrambene industrije


Jokić, Stela
Iskorištenje nusproizvoda prehrambene industrije // HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, Okrugli stol Važnost novih tehnologija u proizvodnji vina i prehrambenoj industriji
Požega, Hrvatska, 2016. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)


CROSBI ID: 851479 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Iskorištenje nusproizvoda prehrambene industrije
(Valorisation of food industry byproducts)

Autori
Jokić, Stela

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, stručni

Izvornik
HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, Okrugli stol Važnost novih tehnologija u proizvodnji vina i prehrambenoj industriji / - , 2016

Skup
HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, Okrugli stol Važnost novih tehnologija u proizvodnji vina i prehrambenoj industriji

Mjesto i datum
Požega, Hrvatska, 19.12.2016

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
nusproizvodi; prehrambena industrija; ekstrakcija
(byproducts; food industry; extraction)

Sažetak
Predavanje je obuhvatilo prikaz najraširenijih nusproizvoda prehrambene industrije s naglaskom na kominu grožđa, kore citrusa, komina masline, sjemenke marelica, pogače nakon hladnog prešanja ulja i dr. Prikazane su i suvremene tehnike ekstrakcija u izolaciji bioaktivnih komponenata iz pojedinih nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Stela Jokić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jokić, Stela
Iskorištenje nusproizvoda prehrambene industrije // HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, Okrugli stol Važnost novih tehnologija u proizvodnji vina i prehrambenoj industriji
Požega, Hrvatska, 2016. (pozvano predavanje, nije recenziran, neobjavljeni rad, stručni)
Jokić, S. (2016) Iskorištenje nusproizvoda prehrambene industrije. U: HRVATSKA AKADEMIJA ZNANOSTI I UMJETNOSTI Zavod za znanstveni i umjetnički rad u Požegi, Okrugli stol Važnost novih tehnologija u proizvodnji vina i prehrambenoj industriji.
@article{article, author = {Joki\'{c}, Stela}, year = {2016}, keywords = {nusproizvodi, prehrambena industrija, ekstrakcija}, title = {Iskori\v{s}tenje nusproizvoda prehrambene industrije}, keyword = {nusproizvodi, prehrambena industrija, ekstrakcija}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }
@article{article, author = {Joki\'{c}, Stela}, year = {2016}, keywords = {byproducts, food industry, extraction}, title = {Valorisation of food industry byproducts}, keyword = {byproducts, food industry, extraction}, publisherplace = {Po\v{z}ega, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font