Pregled bibliografske jedinice broj: 844125
English for Students of Food Technology I
English for Students of Food Technology I
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2016
CROSBI ID: 844125 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
English for Students of Food Technology I
Autori
Obad, Lidija ; Šarić, Antonija
Vrsta obrazovnog materijala
Udžbenik (visokoškolsko obrazovanje)
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2016
Stranica
130
ISBN
978-953-7005-42-9
Ključne riječi
chemistry ; changes ; laboratory ; equipment ; ecology
Sažetak
This textbook is intended for the first year students of food technology, and it is composed of 20 units dealing with chemical changes, solutions, acids, bases, laboratory equipment and hazards, nature of organic chemistry, eating disorders.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Filologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek