Pregled bibliografske jedinice broj: 838628
Tehnologija proizvodnje vina Dubrovačka Malvasija
Tehnologija proizvodnje vina Dubrovačka Malvasija, 2014., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 838628 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnologija proizvodnje vina Dubrovačka Malvasija
(Production technology of Dubrovacka Malvasija wine)
Autori
Crvik, Petar
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
16.09
Godina
2014
Stranica
35
Mentor
Jeromel, Ana
Neposredni voditelj
Jagatić Korenika, Ana-Marija
Ključne riječi
Dubrovačka malvasija ; vino
(Dubrovačka malvasija ; wine)
Sažetak
Definiranje tehnoloških postupaka u proizvodnji vina Dubrovačka Malvasija
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb