Pregled bibliografske jedinice broj: 838624
Tehnologija proizvodnje i kemijski sastav vina Muškat ruža omiška
Tehnologija proizvodnje i kemijski sastav vina Muškat ruža omiška, 2013., diplomski rad, diplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 838624 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnologija proizvodnje i kemijski sastav vina Muškat ruža omiška
(Production technology and chemical composition of Muškat ruža omiška wine)
Autori
Matković, Nikola
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
24.05
Godina
2013
Stranica
22
Mentor
Jeromel, Ana
Ključne riječi
Muškat ruža omiška; vino; tehnologija proizvodnje
(Muskat ruža omiška; wine; production technology)
Sažetak
Opis tehnologije proizvodnje te definiranje kemijskog sastava vina Muškat ruža omiška
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)