Pregled bibliografske jedinice broj: 837790
Utjecaj kvasaca i amonijevog sulfata na pojavu netipične arome starenja u vinu RR
Utjecaj kvasaca i amonijevog sulfata na pojavu netipične arome starenja u vinu RR, 2015., doktorska disertacija, Agronomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 837790 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj kvasaca i amonijevog sulfata na pojavu netipične arome starenja u vinu RR
(Influence of yeast and amonium sulphat additon on Untypical aging proces in RR wines)
Autori
Mihaljević Žulj, Marin
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, doktorska disertacija
Fakultet
Agronomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
18.03
Godina
2015
Stranica
145
Mentor
Jeromel, Ana
Ključne riječi
Rajnski rizling; kvasci; netipična aroma starenja
(Rhine rizling; yeast; untypical ageing)
Sažetak
Definiranje pojave netipičnearome starenja u vinima Rizlinga rajnskog zavisno od primjenjenog soja kvasca te dodatka amonijevog sulfata
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb