Pregled bibliografske jedinice broj: 828543
Povezanost SDS sedimentacijske vrijednosti durum pšenice i gluten indeks metode
Povezanost SDS sedimentacijske vrijednosti durum pšenice i gluten indeks metode // Proceedings of International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.).
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 35-42 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni)
CROSBI ID: 828543 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Povezanost SDS sedimentacijske vrijednosti durum pšenice i gluten indeks metode
(Correlation between durum wheat SDS sedimentation value and Gluten index method)
Autori
Jurković, Zorica ; Drezner, Georg ; Peršurić, Đordano ; Šimić, Gordana ; Novoselović, Dario
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), znanstveni
Izvornik
Proceedings of International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists
/ Ugarčić-Hardi, Žaneta - Osijek : Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002, 35-42
ISBN
953-97478-9-9
Skup
International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 14.11.2001. - 17.11.2001
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
SDS sedimentacijska vrijednost; durum pšenica; gluten indeks
(SDS sedimentation value; durum wheat; Gluten index)
Sažetak
Povezanost SDS sedimentacijske vrijednosti durum pšenice i gluten indeks metode
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek
Profili:
Zorica Jurković
(autor)
Đordano Peršurić
(autor)
Gordana Šimić
(autor)
Georg Drezner
(autor)