Pregled bibliografske jedinice broj: 825367
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb
CROSBI ID: 825367 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru
(Testing on E. coli in traditionally produced fresh cheese)
Autori
Klasan, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Zdravstveno Veleučilište
Mjesto
Zagreb
Datum
25.09
Godina
2015
Stranica
35
Mentor
Kovaček, Ivančica
Ključne riječi
ispitivanje; E.coli; sir
(testing; E.coli; cheese)
Sažetak
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb