Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 825367

Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru


Klasan, Ivana
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb


CROSBI ID: 825367 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru
(Testing on E. coli in traditionally produced fresh cheese)

Autori
Klasan, Ivana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Zdravstveno Veleučilište

Mjesto
Zagreb

Datum
25.09

Godina
2015

Stranica
35

Mentor
Kovaček, Ivančica

Ključne riječi
ispitivanje; E.coli; sir
(testing; E.coli; cheese)

Sažetak
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Klasan, Ivana
Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb
Klasan, I. (2015) 'Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svježem siru', diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Klasan, Ivana}, year = {2015}, pages = {35}, keywords = {ispitivanje, E.coli, sir}, title = {Ispitivanje E.coli na tradicionalno proizvedenom svje\v{z}em siru}, keyword = {ispitivanje, E.coli, sir}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Klasan, Ivana}, year = {2015}, pages = {35}, keywords = {testing, E.coli, cheese}, title = {Testing on E. coli in traditionally produced fresh cheese}, keyword = {testing, E.coli, cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font