Pregled bibliografske jedinice broj: 825270
HSS-GC-FID DETERMINATION OF ORGANIC VOLATILE COMPOUNDS AS POTENTIAL MARKERS FOR QUALITY OF OLIVE OIL
HSS-GC-FID DETERMINATION OF ORGANIC VOLATILE COMPOUNDS AS POTENTIAL MARKERS FOR QUALITY OF OLIVE OIL // 16th International Chromatography School, Book of abstracts / Ašperger, Danijela ; Bolanča, Tomislav ; Ukić, Šime (ur.).
Zagreb: Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2016. str. 20-21 (pozvano predavanje, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)
CROSBI ID: 825270 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
HSS-GC-FID DETERMINATION OF ORGANIC VOLATILE COMPOUNDS AS POTENTIAL MARKERS FOR QUALITY OF OLIVE OIL
Autori
Mornar, Ana ; Sertić, Miranda ; Nigović, Biljana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo
Izvornik
16th International Chromatography School, Book of abstracts
/ Ašperger, Danijela ; Bolanča, Tomislav ; Ukić, Šime - Zagreb : Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, 2016, 20-21
ISBN
978-953-6470-72-3
Skup
16th International Chromatography School
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 09.06.2016. - 10.06.2016
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
HSS-GC-FID; olive oil; volatile; organic volatile compounds
Sažetak
Development of a new HSS-GC-FID method for determination of organic volatile compounds as potential markers for quality assessment of olive oil
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Farmacija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb