Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 824857

Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane


Mikulan, David
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb


CROSBI ID: 824857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane
(The importance of the consumption of iodine from salt and through other food)

Autori
Mikulan, David

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Zdravstveno Veleučilište

Mjesto
Zagreb

Datum
16.09

Godina
2015

Stranica
35

Mentor
Lasić, Dario

Ključne riječi
jod; sol; hrana; prehrana
(iodine; salt; food; nutrition)

Sažetak
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb

Profili:

Avatar Url Dario Lasić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mikulan, David
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb
Mikulan, D. (2015) 'Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane', diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mikulan, David}, year = {2015}, pages = {35}, keywords = {jod, sol, hrana, prehrana}, title = {Va\v{z}nost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane}, keyword = {jod, sol, hrana, prehrana}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mikulan, David}, year = {2015}, pages = {35}, keywords = {iodine, salt, food, nutrition}, title = {The importance of the consumption of iodine from salt and through other food}, keyword = {iodine, salt, food, nutrition}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font