Pregled bibliografske jedinice broj: 824857
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane, 2015., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb
CROSBI ID: 824857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane
(The importance of the consumption of iodine from salt and through other food)
Autori
Mikulan, David
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Zdravstveno Veleučilište
Mjesto
Zagreb
Datum
16.09
Godina
2015
Stranica
35
Mentor
Lasić, Dario
Ključne riječi
jod; sol; hrana; prehrana
(iodine; salt; food; nutrition)
Sažetak
Važnost konzumiranja joda iz soli i putem ostale hrane
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita