Pregled bibliografske jedinice broj: 804271
Sefardski specijaliteti u sarajevskom restoranu
Sefardski specijaliteti u sarajevskom restoranu // Ha-kol : glasilo židovske zajednice u Hrvatskoj, 143 (2016), Siječanj-veljača 2016; 33-34 (podatak o recenziji nije dostupan, komentar, stručni)
CROSBI ID: 804271 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sefardski specijaliteti u sarajevskom restoranu
(Sephardic specialities in Sarajevo's restaurant)
Autori
Večerina Tomaić, Jagoda
Izvornik
Ha-kol : glasilo židovske zajednice u Hrvatskoj (1332-5892) 143
(2016), Siječanj-veljača 2016;
33-34
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, komentar, stručni
Ključne riječi
Sefardi ; hrana ; Sarajevo
(Sephards ; food ; Sarajevo)
Sažetak
Nastavak na članak u Ha-Kolu broj 141, povodom konferencije o 450. godišnjici osnivanja prve židovske općine u Sarajevu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Socijalne djelatnosti