Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 803946

Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?


Barukčić, Irena
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?, 2015. (popularni rad).


CROSBI ID: 803946 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?
(Why is fresh milk becoming sour, and UHT milk not?)

Autori
Barukčić, Irena

Izvornik
Mlijeko i ja

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2015

Ključne riječi
mlijeko; svježe; trajno; toplinska obrada
(milk; fresh; UHT; thermal treatment)

Sažetak
Rad pruža pregled razlika između svježeg i kratkotrajno steriliziranog, tajnog mlijeka.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Irena Barukčić Jurina (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Barukčić, Irena
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?, 2015. (popularni rad).
Barukčić, I. (2015) Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?. Mlijeko i ja. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2015}, keywords = {mlijeko, svje\v{z}e, trajno, toplinska obrada}, title = {Za\v{s}to se svje\v{z}e mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?}, keyword = {mlijeko, svje\v{z}e, trajno, toplinska obrada} }
@unknown{unknown, author = {Baruk\v{c}i\'{c}, Irena}, year = {2015}, keywords = {milk, fresh, UHT, thermal treatment}, title = {Why is fresh milk becoming sour, and UHT milk not?}, keyword = {milk, fresh, UHT, thermal treatment} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font