Pregled bibliografske jedinice broj: 803946
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?, 2015. (popularni rad).
CROSBI ID: 803946 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Zašto se svježe mlijeko brzo zakiseli, a trajno mlijeko traje?
(Why is fresh milk becoming sour, and UHT milk not?)
Autori
Barukčić, Irena
Izvornik
Mlijeko i ja
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2015
Ključne riječi
mlijeko; svježe; trajno; toplinska obrada
(milk; fresh; UHT; thermal treatment)
Sažetak
Rad pruža pregled razlika između svježeg i kratkotrajno steriliziranog, tajnog mlijeka.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Irena Barukčić Jurina
(autor)