Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 803939

Tehnološki parametri proizvodnje prošeka


Slišković, Leda
Tehnološki parametri proizvodnje prošeka, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 803939 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tehnološki parametri proizvodnje prošeka
(Technological parameters of prošek production)

Autori
Slišković, Leda

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
25.09

Godina
2013

Stranica
40

Mentor
Gracin, Leo

Ključne riječi
grožđe; prošek; dinamika sušenja; vinifikacija
(grape; prošek; drying; vinification)

Sažetak
Tehnološki parametri proizvodnje prošeka

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Leo Gracin (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Slišković, Leda
Tehnološki parametri proizvodnje prošeka, 2013., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Slišković, L. (2013) 'Tehnološki parametri proizvodnje prošeka', diplomski rad, diplomski, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Sli\v{s}kovi\'{c}, Leda}, year = {2013}, pages = {40}, keywords = {gro\v{z}\dje, pro\v{s}ek, dinamika su\v{s}enja, vinifikacija}, title = {Tehnolo\v{s}ki parametri proizvodnje pro\v{s}eka}, keyword = {gro\v{z}\dje, pro\v{s}ek, dinamika su\v{s}enja, vinifikacija}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Sli\v{s}kovi\'{c}, Leda}, year = {2013}, pages = {40}, keywords = {grape, pro\v{s}ek, drying, vinification}, title = {Technological parameters of pro\v{s}ek production}, keyword = {grape, pro\v{s}ek, drying, vinification}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font