Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 803564

Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća


Pohajda, Ines; Dudaš, Slavica; Vrankulj, Ana; Lukšić, Katarina
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća // 1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova / Gospodarski list (ur.).
Opatija: Gospodarski list, 2015. str. 81-81 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 803564 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća
(Maintenance of biodiversity in the integrated production of vegetables)

Autori
Pohajda, Ines ; Dudaš, Slavica ; Vrankulj, Ana ; Lukšić, Katarina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova / Gospodarski list - Opatija : Gospodarski list, 2015, 81-81

Skup
1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 18.11.2015. - 20.11.2015

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Biološka raznolikost ; integrirana proizvodnja ; proizvodnja povrća
(biodiversity ; integrated production ; vegetable production)

Sažetak
Tijekom dvogodišnjeg razdoblja na području Hrvatske praćene su mjere očuvanja biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća. Istraživanjem je utvrđeno da mjere očuvanja biološke raznolikosti unutar integrirane proizvodnje povrća u Hrvatskoj provodi 73, 03% proizvođača.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Katarina Lukšić (autor)

Avatar Url Slavica Dudaš (autor)

Avatar Url Ines Pohajda (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Pohajda, Ines; Dudaš, Slavica; Vrankulj, Ana; Lukšić, Katarina
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća // 1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova / Gospodarski list (ur.).
Opatija: Gospodarski list, 2015. str. 81-81 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Pohajda, I., Dudaš, S., Vrankulj, A. & Lukšić, K. (2015) Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća. U: Gospodarski list (ur.)1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova.
@article{article, author = {Pohajda, Ines and Duda\v{s}, Slavica and Vrankulj, Ana and Luk\v{s}i\'{c}, Katarina}, year = {2015}, pages = {81-81}, keywords = {Biolo\v{s}ka raznolikost, integrirana proizvodnja, proizvodnja povr\'{c}a}, title = {O\v{c}uvanje biolo\v{s}ke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povr\'{c}a}, keyword = {Biolo\v{s}ka raznolikost, integrirana proizvodnja, proizvodnja povr\'{c}a}, publisher = {Gospodarski list}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Pohajda, Ines and Duda\v{s}, Slavica and Vrankulj, Ana and Luk\v{s}i\'{c}, Katarina}, year = {2015}, pages = {81-81}, keywords = {biodiversity, integrated production, vegetable production}, title = {Maintenance of biodiversity in the integrated production of vegetables}, keyword = {biodiversity, integrated production, vegetable production}, publisher = {Gospodarski list}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font