Pregled bibliografske jedinice broj: 803564
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća // 1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova / Gospodarski list (ur.).
Opatija: Gospodarski list, 2015. str. 81-81 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 803564 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća
(Maintenance of biodiversity in the integrated production of vegetables)
Autori
Pohajda, Ines ; Dudaš, Slavica ; Vrankulj, Ana ; Lukšić, Katarina
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova
/ Gospodarski list - Opatija : Gospodarski list, 2015, 81-81
Skup
1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 18.11.2015. - 20.11.2015
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Biološka raznolikost ; integrirana proizvodnja ; proizvodnja povrća
(biodiversity ; integrated production ; vegetable production)
Sažetak
Tijekom dvogodišnjeg razdoblja na području Hrvatske praćene su mjere očuvanja biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća. Istraživanjem je utvrđeno da mjere očuvanja biološke raznolikosti unutar integrirane proizvodnje povrća u Hrvatskoj provodi 73, 03% proizvođača.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)