Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 802831

Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak


Majić, Mario
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak, 2013., diplomski rad, diplomski, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek


CROSBI ID: 802831 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak
(Influence of winter wheat genotypes on milling and baking traits in Mlin-Majić d.o.o. in Odžak)

Autori
Majić, Mario

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Poljoprivredni fakultet u Osijeku

Mjesto
Osijek

Datum
29.10

Godina
2013

Stranica
53

Mentor
Guberac, Vlado

Ključne riječi
pšenica ; kvaliteta ; pekarske osobine
(wheat ; quality ; baking traits)

Sažetak
Radom su ispitana svojstva pšenice povezana s mlinsko-pekarskom kvalitetom - hektolitarska masa, apsolutna masa, staklavost zrna, sadržaj vlage u pšenici, sadržaj primjesa. Provedeno je probno mljevenje pšenice te je određen sadržaj vlažnog glutena i pepela.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Projekti:
079-0730718-0259 - Genotip i stresni učinci u proizvodnji i kvaliteti sjemena pšenice i ječma (Guberac, Vlado, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Vlado Guberac (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Majić, Mario
Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak, 2013., diplomski rad, diplomski, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek
Majić, M. (2013) 'Utjecaj genotipa ozime pšenice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Majić d.o.o. Odžak', diplomski rad, diplomski, Poljoprivredni fakultet u Osijeku, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Maji\'{c}, Mario}, year = {2013}, pages = {53}, keywords = {p\v{s}enica, kvaliteta, pekarske osobine}, title = {Utjecaj genotipa ozime p\v{s}enice na mlinsko-pekarska svojstva u Mlin-Maji\'{c} d.o.o. Od\v{z}ak}, keyword = {p\v{s}enica, kvaliteta, pekarske osobine}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Maji\'{c}, Mario}, year = {2013}, pages = {53}, keywords = {wheat, quality, baking traits}, title = {Influence of winter wheat genotypes on milling and baking traits in Mlin-Maji\'{c} d.o.o. in Od\v{z}ak}, keyword = {wheat, quality, baking traits}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font