Pregled bibliografske jedinice broj: 799737
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata // Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, 132 (2010), 5-6; 144-146 (domaća recenzija, članak, stručni)
CROSBI ID: 799737 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu
ugostiteljskih objekata
(The influence of "hygienic minimum" course on
quality of catering establishments)
Autori
Venus, Miroslav ; Petrovčić, Darija
Izvornik
Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora (0024-3477) 132
(2010), 5-6;
144-146
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni
Ključne riječi
restorani ; osoblje ; sanitacija ; higijenski tečaj
(restaurants ; manpower ; sanitation ; hygienic course)
Sažetak
Cilj rada bio je utvrditi pruža li se u ugostiteljskim objektima na području Virovitičko- podravske županije, nakon provedenog tečaja tzv. "higijenskog minimuma" kvalitetnija usluga s obzirom na istraživane higijensko-epidemiološke parametre.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"
Profili:
MIROSLAV VENUS
(autor)
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Scopus
- MEDLINE