Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 799737

Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata


Venus, Miroslav; Petrovčić, Darija
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata // Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, 132 (2010), 5-6; 144-146 (domaća recenzija, članak, stručni)


CROSBI ID: 799737 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata
(The influence of "hygienic minimum" course on quality of catering establishments)

Autori
Venus, Miroslav ; Petrovčić, Darija

Izvornik
Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora (0024-3477) 132 (2010), 5-6; 144-146

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, stručni

Ključne riječi
restorani ; osoblje ; sanitacija ; higijenski tečaj
(restaurants ; manpower ; sanitation ; hygienic course)

Sažetak
Cilj rada bio je utvrditi pruža li se u ugostiteljskim objektima na području Virovitičko- podravske županije, nakon provedenog tečaja tzv. "higijenskog minimuma" kvalitetnija usluga s obzirom na istraživane higijensko-epidemiološke parametre.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Profili:

Avatar Url MIROSLAV VENUS (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Venus, Miroslav; Petrovčić, Darija
Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata // Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, 132 (2010), 5-6; 144-146 (domaća recenzija, članak, stručni)
Venus, M. & Petrovčić, D. (2010) Utjecaj tečaja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata. Liječnički vjesnik : glasilo Hrvatskoga liječničkog zbora, 132 (5-6), 144-146.
@article{article, author = {Venus, Miroslav and Petrov\v{c}i\'{c}, Darija}, year = {2010}, pages = {144-146}, keywords = {restorani, osoblje, sanitacija, higijenski te\v{c}aj}, journal = {Lije\v{c}ni\v{c}ki vjesnik : glasilo Hrvatskoga lije\v{c}ni\v{c}kog zbora}, volume = {132}, number = {5-6}, issn = {0024-3477}, title = {Utjecaj te\v{c}aja "higijenskog minimuma" na kvalitetu ugostiteljskih objekata}, keyword = {restorani, osoblje, sanitacija, higijenski te\v{c}aj} }
@article{article, author = {Venus, Miroslav and Petrov\v{c}i\'{c}, Darija}, year = {2010}, pages = {144-146}, keywords = {restaurants, manpower, sanitation, hygienic course}, journal = {Lije\v{c}ni\v{c}ki vjesnik : glasilo Hrvatskoga lije\v{c}ni\v{c}kog zbora}, volume = {132}, number = {5-6}, issn = {0024-3477}, title = {The influence of "hygienic minimum" course on quality of catering establishments}, keyword = {restaurants, manpower, sanitation, hygienic course} }

Časopis indeksira:


  • Scopus
  • MEDLINE





Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font