Pregled bibliografske jedinice broj: 799669
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje // Tehnologa hrane za životinje
Novi Sad, Srbija, 2010. str. 39-46 (predavanje, međunarodna recenzija, cjeloviti rad (in extenso), ostalo)
CROSBI ID: 799669 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Tehnološka svojstva i priprema komine masline kao komponente u hrani za životinje
Autori
Brlek, Tea ; Voća, Neven ; Krička, Tajana ; Bilandžija, Nikola ; Matin, Ana ; Jurišić, Vanja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), ostalo
Izvornik
Tehnologa hrane za životinje
/ - , 2010, 39-46
Skup
XIV Međunarodni simpozijum - Tehnologa hrane za životinje
Mjesto i datum
Novi Sad, Srbija, 2010
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
/
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Nikola Bilandžija
(autor)
Ana Matin
(autor)
Neven Voća
(autor)
Vanja Jurišić
(autor)
Tajana Krička
(autor)